Слабка ерекція - Форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Андрология » Проблемы полового акта и эрекции » Слабка ерекція
Слабка ерекція
Tank2Дата: Понедельник, 16.03.2015, 21:24 | Сообщение # 1
Сообщений: 4
Мені 28 років. Перший сексуальний досвід отримав 3 місяці тому. Як це не дивно невдало - при першій спробі була передчасна еакуляція. Після цього недостатня ерекція - її ледве вистачало щоб розпочати статевий акт і пропадала посеред процесу. Спробували на наступний день зранку, але теж недостатня. Через місяць знову спробували ввечері і потім зранку, але знову недостатня ерекція. Нещодавно знову ввечері і зранку. Можливо через те, що все відбувається в темряві через бажання партнерки. За словами дівчини, вона двічі таки отримала оргазм. А от мені до нього було дуже далеко. Збудження і певна початкова стадія ерекції відбувається і при поцілунках в кафе. Тоді навіть здається було б все без проблем. А от коли доходить до ліжка, то досі мучить страх незадовольнити партнерку. Але мені ще жодного разу не вдалося досягнути 100% ерекції - такої яка іноді буває коли я добре посплю більше 8 годин, коли буквально аж горить.
Загалом, то я сплю мало - 6 год. Постійно втомлений. Маємо проблеми з квартирою, це мене сильно мучить.  Уже тричі ретельно планував спільне проведення часу і тричі фіаско. Це ще більше мене дратує.

Скажіть буль-ласка. Симптоми можуть свідчити чисто про психологічну сторону проблеми? Достатньо усунути стрес, покращити харчування, повноцінний сон, включити в раціон афродизіаки і тд ?  Чи це уже свідчить про серйозніші проблеми ?

Дякую.
 
SmernitskiyДата: Вторник, 17.03.2015, 12:30 | Сообщение # 2
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
Сообщений: 4935
Доброго дня!
Так і є це психологічна проблема яка називається синдром очікування невдачі перед статевим актом. Ця проблема ніяк не повязана з проблемою потенції як такової. Всі фактори що ви назвали можуть приводити до цієї проблеми. Та коли вони усунуться все стане на свої місця.
 
Tank2Дата: Вторник, 17.03.2015, 16:04 | Сообщение # 3
Сообщений: 4
Справді? smile Дякую! Дуже хочеться в це вірити!  Але 6 невдалих спроб підряд налякали мене! Тим більше, що в теорії, якщо процес почався, то мало б навпаки ерекція збільшуватися, а вона чомусь згасає. Можливо можна якось підсилити, не медекаментозно?

Я тепер ще більше боюся знову бути посміховиськом sad
 
Tank2Дата: Вторник, 17.03.2015, 16:08 | Сообщение # 4
Сообщений: 4
Може варто піти на консультацію до уролога? Здати, наприклад, аналіз крові на рівень тестостерону?

Я 3 роки був повним. За ці 3 роки почав займатися бодібілдингом. Набрав мязову масу і спалив жир. Тепер майже немає живота.  Але зараз чомусь почуваюся втомленим. Може така зміна тілобудови теж викликала совєрідний стрес і для ерекційної функції ?
 
SmernitskiyДата: Вторник, 17.03.2015, 16:39 | Сообщение # 5
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
Сообщений: 4935
Так до лікаря уролога треба було б звернутися. Так як такі зміни в організмі можуть приводити до цих проблем.
 
Tank2Дата: Среда, 18.03.2015, 15:30 | Сообщение # 6
Сообщений: 4
Зрозумів, добре дякую Вам!
 
Форум » Андрология » Проблемы полового акта и эрекции » Слабка ерекція
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: