Спермограма
|
|
alik | Дата: Четверг, 26.03.2015, 18:25 | Сообщение # 1 |
| Спермограма Кількість еякулята 5.2 мл Колір білувато-сірий рН 7.8 Запах специфічний Каламутність мутна Консистенція рідка Час розрідження 30 хв. В'язкість 0.1 см Кількість сперматозоїдів в 1 мл, млн. 77 млн. Загальна кількість сперматозоїдів у всьому еякуляті, млн. 400.4 млн. Кількість рухомих форм,% 20 Кількість малорухомих форм,% 55 Кількість нерухомих форм,% 25 Кількість живих форм,% 85 Кількість мертвих форм,% 15 Лейкоцити (нативний препарат) 3-5 в п/з Еритроцити (нативний препарат) не виявлені Лецитинові зерна (нативний препарат) в помірній кількості Кристали Беттхера (нативний препарат) не виявлені Спермагглютінаціі (нативний препарат) виявлена +
Клітини сперматогенезу (нативний препарат не виявлені Амілоїдні тільця (нативний препарат) не виявлені
Флора коки в невеликій кількості Слиз не виявлена Сперматофаги не виявлені Трихомонада (пофарбований препарат) не виявлена Нормальні форми сперматозоїдів 61 % Дегенеративні форми сперматозоїдів 39 % Патологія головки сперматозоїдів 18 % Змішана патологія сперматозоїдів 13 % Патологія хвоста сперматозоїдів 8 % Епітелій Епітелій уретри: поодинокий в п/з Епітелій простати: не виявлені Висновок: астенозооспермія
|
|
| |
Smernitskiy | Дата: Четверг, 26.03.2015, 19:52 | Сообщение # 2 |
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
| З такою спермограмою запліднення возможне.
|
|
| |
alik | Дата: Пятница, 27.03.2015, 06:52 | Сообщение # 3 |
| Добрый день Владимир Сергеевич у меня к вам вопрос. Как получить результат и улучшить спермограмму? И ещё спермаглютинация + кокки в не большом количестве, как излечить? И на сколько плохо вывод астенозооспермия ? Лейкоциты 3-5 в п/з это норма? Я читал про боровую матку можно мне ее пропить ? И даст мне улучшить спермограмму?
|
|
| |
Smernitskiy | Дата: Пятница, 27.03.2015, 07:13 | Сообщение # 4 |
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
| Для улучшения спермограммы принимайте любые поливитамины и микроэлементы содержащие цинк , селен и аминокислоты. Спермагглютинация может уйти и сама, кокки лечить не нужно. Боровую матку пить можно но эффект сомнительный. Результат астенозооспермия может самостоятельно изменяться в течении дня, недели, месяца этот показатель не постоянен.
|
|
| |