ANDRIY18p | Дата: Пятница, 14.12.2012, 20:16 | Сообщение # 1 |
| Добрий день. В мене така ситуація. Вчора я сдав спермограму в 10 год. ранку. Позавчора я займався мастурбацією в 18 год. вечора. Фактично здержання сперми 16 годин. Скажіть будь ласка чи дані результати є обєктивними і які аналізи потрібно здати щоб дізнатися в чому причина поганої якості сперми. Секса в мене не було тільки мастурбація. Я вже здавав мазок з уретри і масаж простати. Уролог сказав що в мене відбувається запальний процес в уретрі і передміхуровій залозі. Мою хворобу назвав ПРОСТАТО- ВІЗИКУЛІТ. Приписав такі ліки: вобензим, ципрофлоксацин, флуканазол, вітаксоден, свічки простатилен і диклоберл. Також офлоксацин, трикасайд, урохол, уролесан, трибестан. Я вже їх використав протягом 3 місяців. Скажіть, ви вважаєте ці ліки ефективними для лікування моєї хвороби ПРОСТАТО- ВІЗИКУЛІТ.
Дані спермограми
ФІЗ ВЛАСТ
Кількість- 2,4 мл Колір- с/б Прозорість-мутна Запах-к.в. вязкість-0,6см Реакція -7,7 pH
МІКРОСКОПІЯ
Плескатий епітелій 0-1 лейкоцити 2-3 еритроцити 2-3 активно рухомі 5% мало рухомі 52% нерухомі 43% підрахунок сперматозоїдів в 1мл -68 млн у всьому обємі еякулянта- 163,2млн
СПЕРМАТОГРАМА
молоді форми 38% нормальні форми 44% старі форми 18% ПАТ.ГОЛІВКИ 47% пат.тіла 4% пат хвоста 5% :'
|
|
| |
Smernitskiy | Дата: Суббота, 15.12.2012, 10:52 | Сообщение # 2 |
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
| Доброго дня! Так прописані ліки ефективні для лікування даної хвороби. А спермограма у вас в нормі.
З повагою лікар
|
|
| |
ANDRIY18p | Дата: Суббота, 15.12.2012, 20:27 | Сообщение # 3 |
| Спасибо большое!
|
|
| |