Проблеми з сечовим міхуром - Форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Урология » Заболевания мочевого пузыря » Проблеми з сечовим міхуром (Потік сечі)
Проблеми з сечовим міхуром
BulkaДата: Пятница, 15.04.2016, 09:11 | Сообщение # 1
Сообщений: 2
Доброго дня. Рік тому почались певні проблеми з сечовим, спочатку був дискомфорт в піхві, відчуття стороннього тіла, була в гінеколога-ніяких відхилень. Пішла до уролога, зробила УЗД і загальний аналіз сечі, все в нормі. Уролог сказав почекати, може пройде, через якийсь час дискомфорт зник, але почав турбувати сечовий, раптові позиви в туалет, панічні просто, страх, що не можу терпіти, особливо в транспорті, відчуття, що він сильно тисне. Вдома спокійніше, не такі раптові ті позиви. Здала знову сечу-бактерії, лейкоцити, по УЗД все добре. Уролог призначив антибіотики, сказав цистит і гіперактивний сечовий міхур. Пропила антибіотик, здала аналіз, все чисто. Вирішила поспостерігати за собою. В туалет хожу 5-7 разів в день, приблизно кожні 2-3 год, вночі не встаю. При тому я п'ю чистої води в день 1-1.5л. Якраз десь рік тому так почала багато пити. На даний час турбує те, що при позивах сечовий дуже тисне, якщо їду в машині і трясе, то терпіти майже неможливо, при невеликому наповненні, сижу вдома -можу трохи перетерпіти, а десь на вулиці і в транспорті панікую. І ще одне-потік сечі якийсь ненормальний, залежить від пози, інколи буває переривчастий. Якщо сижу з рівною спиною, або з нерозставленими ногами, то потік слабий і утруднений,переривчастий. Якщо таз відсунути назад і ноги розставлені, то потік нормальний. Вимірювала сечу ща один похід 400-500мл. Була в уролога вже разів 5,так і не дочекалась нормального діагнозу. Що це може бути?
 
SmernitskiyДата: Воскресенье, 17.04.2016, 15:45 | Сообщение # 2
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
Сообщений: 4935
Доброго дня!
Треба шукати проблему не в сечовому міхурі а в хребті. Зробіть комп'ютерну томографію попереково-крижового відділу та зверніться до невролога.

 
BulkaДата: Воскресенье, 17.04.2016, 16:25 | Сообщение # 3
Сообщений: 2
Робила мрт поперекового відділу і рентген, бо були три рази вночі болі від копчика на таз, приступи дуже сильні, власне думала, що в тому проблема. Є сколіоз, остеохондроз і нижній диск якось зміщений, але невролог толком нічого не сказала. Виписала попити терафлекс і можна поробити масажі. Думаю, треба проконсультуватись в іншого невролога. Дякую за відповідь.
 
SmernitskiyДата: Воскресенье, 17.04.2016, 18:08 | Сообщение # 4
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
Сообщений: 4935
Одужуйте!
 
Форум » Урология » Заболевания мочевого пузыря » Проблеми з сечовим міхуром (Потік сечі)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: