dgerom_k | Дата: Воскресенье, 17.11.2013, 16:05 | Сообщение # 1 |
| Добрий день. Мені 28 років. В травні 2013р. лікар поставив діагноз - хронічний простатит. Ось результати аналізу секрету простати в травні місяці: Лейкоцити 40-60, місцями 80-100-150 Ериторцити не виявлено Епітелій 2-4 Кристали Бетхера поодинокі Макрофаги не виявлено Трихомонади не виявлено Гонококи не виявлено Лец.зерна мала кількість
Аналіз мазка з каналу: Лейкоцити 4-6 Епітелій пластами N.gonorae не виявлено T.vaginalis не виявлено Флора кокопалочка
Посів секрету простати на чутливість до антибіотиків: Staphylococcus aureus з гемолітичною активністю Staphylococcus epidermidis 1*10 (в третій степені) Препарати по чутливості: Цефепім - високочутливий Цефпіром - високочутливий Іміпенем - викосочутливий Метропенем -середньочутливий Кліндоміцин - середньочутливий Фуразолідон - середньочутливий Фурагін - середньочутливий Фурамаг - середньочутливий Амікацин - середньочутливий Гентаміцин - середньочутливий Ванкоміцин - чутливий Всі інші препарати слабочутливі Лікар на УЗД не посилав призначив лікування: Тайгерон 750 - по 1-й таблетці 5 днів. Свічки Вітапрост плюс - 10 днів (на ніч) Простамед по 1-й таблетці 3р. на день 30 днів 10 масажів простати.
Курс лікуванння пройшов. Лейкоцити в аналізі секрету простати стали 6-8. Жодних скарг на здоров'я не було. Однак, після літа десь на початку жовтня 2013р. відчув сильний гострий біль в низу живота і підняття температури до 39 градусів. Часте сечовипускання протягом дня. Та біль в статевому члені та в яїчках при сечовипусканні. Знов пішов до лікаря. Той сказав що це загострення при хронічному простатиті і послав мене зробити УЗД нирок, простати та сечового міхура: Ось результат: Нирки: Положення-типове Контури чіткі, горбисті права 109*57 ліва 102*52 паренхіма товщиною: права-20мм, ліва-20мм ЧМС не дислятовані, ущільнені, одиничними кристалами солей.
Передміхурова залоза: розміри 20*26*19мм
контур чіткий, ехогенність - звичайна структура - однорідна
Сечовий міхур: Наповнення добре, в просвіті вміст однорідний. Стінка не потовщена.
Лікар призначив лікування Орципол (по 1-й таблетці 2р. на день протягом 10-ти днів та Простамоло-Уно протягом 30 днів. Гарбузова олія по 1 чайній ложці 3р. на день протягом місяця. Сьогодні закінчив курс лікування. Зміни в кращу сторону. Але відчуваю певний дискомфорт при сечовипусканні. Протягом дня 6-8 разів ходжу в туалет. Особливо часто збільшується мочевипускання при вживанні спиртного. Володимире Сергійовичу! Підскажіть чи потрібно вживати додаткові препарати для повного одужання. Бо мене засмутило, що в антибіотиках які мені виписав лікар діюча речовина не чутлива згідно аналізу посіву секрету з простати. Чи потрібно продовжувати пити Простамол-Уно? Чи варто прийняти інші препарати? Заздалегідь дякую
|
|
| |
Smernitskiy | Дата: Понедельник, 18.11.2013, 09:15 | Сообщение # 2 |
Смерницкий Владимир Сергеевич
Врач
| Добого дня! Ваш лікар призначив правильне лікування, а посів вже не дійсний тому що з того часу ві пролікувались. Тому приймайте те що вам прописали та одужуйте!
З повагою лікар.
|
|
| |